Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglatröst

 

Det kan vara svårt

att tända en låga

när det ännu regnar

 

Men om du kan det

 

och riktar ögonen

mot ljuset

Då ser du

 

och om du lyssnar noga

i vinden

Då hör du

 

Dina själar

 

De finns där...

 

Om du känner efter noga

Då vet du

 

Att i dina känslor

talar änglarna

 

De finns där ...

 

För att trösta dig

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-06 03:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så värmande och ömt skrivet.
2014-10-08

  agneta pichler
så otroligt stort skrivet
2014-10-07

  Bo Himmelsbåge
En fin tröst o höstdikt
i regnets brand
när pärlor blir till tårar
finns en bevingad hand


2014-10-06

  ULJO
Så ljuvligt skaldat
2014-10-06

  Tanja H
Vackert!!
2014-10-06

  Lars Hedlin
Värme och ömhet som värmer långt!
2014-10-06

  anita VIP
Så vackert
2014-10-06

  Änglaögon
Tröstefullt tryggt och vackert.
2014-10-06

  anits VIP
Mycket vackert skrivet, sparas.
2014-10-06

  Angel of love
Otroligt vacker, sparar denna <3
2014-10-06

  Teresia Ridell
Så underbart mjukt och hoppfullt !
2014-10-06

  Yrre VIP
Värmer!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP