Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns

 

All denna längtan 

fångad i stundens

sköna krona...

 

Jag finns

och mina färger

är nu mina

 

I regnbågars självklara rörelser

mitt i metropolens kryddiga oas

 

Fyller jag på 

rymder av tomhet

med kärlek

till mig själv

 

Jag låter skratten berusa

som ett glas frihetschampagne

 

Jag låter glädjen

slippa ut

från sitt fängelse

 

Jag låter mina andetag andas 

 

Inga osäkra blickar

eller viskningar

 

Kastar skuggor

till mitt ansikte

 

Här är jag äntligen fri...

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-16 13:08



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbar text
2014-10-22

    ej medlem längre
Underbar..
2014-10-17

  anits VIP
Underbart skaldat!
2014-10-16

  Fjäderpennan
Åh, så fin....
2014-10-16

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna vackra text
2014-10-16

  Lars Hedlin
Underbart vackert och varmt ;)
2014-10-16

  Eliza-69
Härlig vacker lekfull text
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP