Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bukett ord

 

Älskling,

jag har varit ute

hela dagen

och letat efter

ord till dig

 

En del

är så sällsynta

att jag fick gå

väldigt långt

för att hitta dem

 

Men nu

har jag bundit

en vacker bukett

 

och lindat den

med det allra ljuvaste

ordet...

 

...Förlåt!

 

Jag lägger den

försiktigt under din kudde

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-10-25 11:48



Bookmark and Share


  Rise Little One
En underbar och rar text...tycker om sista raden...så mysigt...så fint...
2016-05-29

  Ninananonia VIP
En fin bukett av ord...Gillar ordet förlåt...det är ett av de finaste orden..
2016-05-28

  Ingrid Trolle
Hans drömmar måste
bli väldigt vackra av
både dikt, blommor
och förlåt.
Härliga bilder du målar
2016-03-20

  ResenärGenomLivet
Det kanske viktigaste ordet av alla...mycket fint...
2016-03-10

  anits VIP
En mycket fin dikt
om att säga förlåt!
2014-10-31

  Chawa VIP
Fina ord lindade i en vacker handling... Förlåtelse är befriaren!
2014-10-27

    ej medlem längre
Vackert och kärnfullt
2014-10-27

  Angel of love
Så skört och fint skrivet.
2014-10-26

  Bo Himmelsbåge
En fin dikt o en vacker tanke... förlåt...!
2014-10-26

  Lars Hedlin
Skir och öm i text och ord!
2014-10-26

  agneta pichler
som sköraste rosen
är dina ord så vackra
2014-10-25

    ej medlem längre
Fantastiskt berörande och vackert ...
2014-10-25

    ej medlem längre
Fantastiskt berörande och vackert ...
2014-10-25

  Fjäderpennan
Mycket vackert och ödmjukt.....
2014-10-25

  stig wikman
UNDERBART , MEN
Jag undrar vad det
gällde , förlåtet alltså .

KRAM Å APPLÅD .
2014-10-25

    ej medlem längre
Så fint skrivet, du blir förlåten, konstigt vore väl allt annat..
2014-10-25

  Eliza-69
Mycket ömt o så fint
2014-10-25

  Carl Mikael Fäldt
Fenomenalt vackert!
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP