Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senaste

Jag har börjat lyssna på jazz och jag googlar hur man hanterar ensamhet.

Det har gått fyra månader nu.

Vad jag än skapar blir jag inte nöjd, vad jag än gör för att fylla tiden är det inte tillräckligt.

Det jag vet, är att när jag är med honom, så tänker jag inte så mycket.

Det är skönt.




Fri vers av sociallyawkward
Läst 276 gånger
Publicerad 2014-11-04 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sociallyawkward