Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev för snart två år sen. Då tycker jag inte den var så bra, idag när jag återfann den väcker den exakt de känslor jag hade då.


Början på en fortsättning

Känslan när vi stod där
höll om varandra hårt


och du viskade
- jag har saknat dig.

Och vi båda visste
att det inte var att vi inte träffats dagen innan

Utan att det
Var början på en fortsättning

Ett:
Vi tar inte slut här
Inte än på ett tag.




Fri vers av eldkastare
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-05 20:32



Bookmark and Share


  HannaE
Underbar! Ger en hopp, starkt.
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare