Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utsikt över längtan

 

 

Du skrev

med kärlek

som penna

in orden om oss

i mitt minne

 

och i 

upprottstimman

kysste du såren

 

Men jag undrar,

hur kunde du

bygga upp ett torn

med utsikten

mot ett hav

av längtan?

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-07 11:04



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dark side of the moon.
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP