Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av förändring


Jag tog dagen

Jag tog dagen och lät ensamheten bli min vän
Gav mig ut för att se vad som fanns
Lämnade rummet för en gångs skull
För att sätta mitt mod i balans

Jag valde att ta ett steg, som alltid varit svårt att ta
Mötte ljuset och värmen av livet
Jag tog dagen och mådde så bra
Jag tog dagen, men inte för givet




Fri vers (Fri form) av Bergeri
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-09 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergeri

Senast publicerade
Jag tog dagen
* Se alla