Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi får inte gå före i kön

vad härligt det skulle vara att få sluta detta liv
slippa plågas på detta sätt -gå till andra sidan

vad skönt det skulle vara att få slippa allt svart
slippa ifrån hårda ord och vandrande natt -din tid är inne

tänk vad härligt att få känna sig befriad från allt
slippa våndas inför varje ögonblick med dig -din sista stund är kommen

-men vi får inte gå före i kön!

tänk att få slippa ifrån ögats blick
det skulle vara så skönt om du bara gick - du har en dödande blick

-men vi får inte gå före i kön! vi får vänta på vår tur, väntan på livets kick.




Fri vers av Tuffeli
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-11 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tuffeli
Tuffeli