Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir tyst

 

Det sägs

att det blåser 

i underjorden

 

Det är sant!

 

Jag vet det

för jag har varit där

 

En resa genom tårregn

och primalskrikande

orkaner

 

Till en liten flicka

som bara gav kärlek

 

Efter katarsis

blir det tyst

och rummet

kan vagga till ro

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-12 09:10



Bookmark and Share


  Angel of love
Vackert berörande.
2014-11-15

  Bo Himmelsbåge
Skönt att få kontakt med sitt inre barn; då blir inte rädslan för rädslan så stor längre...!
2014-11-13

  anits VIP
Berörande och mycket vackert skrivet!
2014-11-13

  Lars Hedlin
Underbart framfört med inlevelse och stor känsla!
2014-11-12

    ej medlem längre
Gillar denna!
2014-11-12

    ej medlem längre
berörande och vacker läsning ...
2014-11-12

  cilax VIP
fin spegling
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP