Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har gjort slut med frestelsen...


Jag ber dig

 

Snälla,  jag ber dig

 

Lämna mig nu

 

Vi har gjort slut

och jag vill inte

höra dig mer

 

Jag behöver dig inte

 

Märker du inte att

jag har slutat

att tro på dig

 

Märker du inte

att jag har slutat

lyssna på dig

 

Tjata inte mer nu!

 

Bara gå

 

Snälla, jag ber dig

 

Nej,  jag befaller dig!

 

Plocka ihop dina tankar

och lämna min själ

 

Nu!

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-19 23:41



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig text som väcker många tankar!
2014-11-22

  Bo Himmelsbåge
Härlig text!
Jag har också gjort slut med mitt sockerberoende...!
Skönt!
2014-11-20

  Lars Hedlin
Stark känslofylld text som berör..kramar
2014-11-20

  Carl Mikael Fäldt
Jag lovade mig själv att inte bli "feminist"-men jag är inte så säker längre!

Din text väcker tankar-djupa!

Tack för detta!
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP