Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens smycke

 

Min kärlek

är som smycken

av ädla stenar

 

Så skimrande

vackert

hänger de

i kedjor

av guldtankar

 

Som alla handlar om dig...

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-20 18:52



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skaldat i kärlekens namn
2014-11-27

  anits VIP
så fint skaldat!
2014-11-22

  Lars Hedlin
Underbart och varmt som en ljum härlig vind ;)
2014-11-21

    ej medlem längre
Vacker! vacker..
2014-11-21

    ej medlem längre
Underbart skriftat..
2014-11-21

  Angel of love
Så ljuvligt vackert med äkta kärlek.
2014-11-20

    ej medlem längre
Varmt !!!
2014-11-20

  Carl Mikael Fäldt
Trevligt!
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP