Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNKER PÅ HENNE IBLAND






Hon log på jobbet

där hon hyllades för sin förmåga att kompromissa



Hon grät hemma

över sin oförmåga att våga gå hela vägen




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2014-12-04 09:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-12-08

  ULJO
Väld4t bra formulerat
2014-12-05

    Sefarge VIP
Dubbla budskap
Inuti och utanför
I Livets flod
Känns Igen!
Bra "fångat"
Tack!
2014-12-05

  Connie
Fascineras ständigt av dina kontraster!
2014-12-05

  Valter Örn VIP
Det kan vara svårt för en kvinnlig chef att sätta ned foten och peka med hela handen och det ger återverkan på en kvinnas hälsa och känsliga hjärta, så ser jag det.
Br.a förmedlat
2014-12-05

  Lehva VIP
Vilken vacker text. Det är en konst att faktiskt våga kompromissa. Sanningen är sällan svart.Eller vit. Snarare grå.
2014-12-04

  ResenärGenomLivet
Inte alls ovanligt...mycket bra beskrivet...
2014-12-04

  Ingrid Trolle
Bra beskrivning
med få ord
2014-12-04

    Dan Myrbeck
Tänkvärt!
2014-12-04

  Alicia Stenfors
Du träffar alltid målet, Marita!
2014-12-04

    ej medlem längre
Det är inte lätt våga vara den man verkligen är.....inför många. Då bör man ha ett grundmurat självförtroende, särskilt om det gäller sånt som inte alla gillar.
2014-12-04

  Lars Hedlin
Starkt i beröring...
2014-12-04

  Respons VIP
Kort och kärnfullt dilemma!
2014-12-04

    ej medlem längre
Alla har vi våra fasader...på gott och ont. Så fint du förmedlar detta.
2014-12-04

  Ljusletaren
Kommer inte på någon bra kommentar. Berörd/ kram
2014-12-04

  louisegirl
Känner så väl igen...
Fint förmedlat!
2014-12-04

  Stefan Albrektsson
Splittringen bakom fasaden är stor... Väldigt välformulerat och träffar precis mitt-i-prick i båda situationerna!
2014-12-04

  Veven
kontrast svår att komma ifrån.
2014-12-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Alla har vi våra fasader. Det är ofta svårt att våga visa sig. Men ibland spricker fasaden. På gott och ont.
2014-12-04

  Maj-Lis VIP
Sånt händer nog lite varstans...känner igen det
2014-12-04

  Klara Ord VIP
Elegant formulerat, tänkvärt innehåll.
2014-12-04

  Anya VIP
Jaa detta känner vi nog många igen... fasaden är viktig.
2014-12-04

    AgnesKenshin
en på jobbet o en annan där hemma. yin o yang, när det är inte lika balanserat?
2014-12-04

  Åsa Njunjes
En beskrivning av livets dubbla sidor.
2014-12-04

    ej medlem längre
Känns igen, ansikte utåt och inåt.
2014-12-04

  Mats Edin VIP
Inre strid vs inre frid
2014-12-04

    Bo Malte
jojo...så kan det va
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP