Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömtålig

Om jag delger dig mina innersta tankar
kommer du då att förstå?

Om jag berättar hur jag ser dig
kommer du då att bry dig?

Om jag berättar för dig om min själs smärta
kommer du då att visa sympati?

- Eller vänder du ditt ansikte från mig och lämnar mig allena?




Fri vers (Fri form) av Moviemaster VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2014-12-04 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP