Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://suno.com/song/193cf166-30b3-47d3-92fc-b13bdf2df5aa


Letandes efter fotfäste

Skuttar runt
Och pratar strunt
Hittar inte dit
Yr men knappast med flit

Spinger runt i ring
Fattar ingenting
Faller in i gamla mönster
Utan att veta är det en reflektion från ett gammalt fönster

Trots förvirring så är jag här
Där jag ska vara
Med de som har mig kär
Trygg är inte så bara




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-06 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP