Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNSKAP





En riktig vän är en skattefri förmögenhet!




Övriga genrer (Aforism) av Marita Ohlquist VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-12-06 10:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Verkligen bra...
2014-12-07

  Respons VIP
Homo economicus.
2014-12-07

  Connie
Så himla bra!
2014-12-06

  bittemi VIP
Mitt i prick!
2014-12-06

  Stjärnöga
Ja kärleken har
många ansikten
och former..
Alla är de fria
när man vet att
rätt uppskatta
och ta vara på
den..
så underbart
du beskriver
den :)
2014-12-06

  Margareta Wersäll
Jaa, så är det min vän. Kan tänkas att jag "stjäl" ditt uttryck i något sammanhang!
2014-12-06

  Angel of love
Ja helt klart <3
2014-12-06

  Teresia Ridell
Håller helt klart med ! Bra, fina ord.
2014-12-06

  ULJO
Klockrent sagt
2014-12-06

    ej medlem längre
Åh så bra sagt!
2014-12-06

  louisegirl
Så sant så <3
Bra skrivet!
2014-12-06

  Valter Örn VIP
The best things in life are free!
2014-12-06

  Lars Hedlin
Håller med till fullo :)
2014-12-06

  Klara Ord VIP
Fint uttryckt, men kanske en riskabel tanke att publicera - tänk om något parti tar upp vänskapsskatt på sitt program i stundande valtider..... -:)
2014-12-06

  Stefan Albrektsson
Ja, vänskap kostar och berikar, men inte med pengar! Finurligt!
2014-12-06

  Veven
Det finaste av allt!
2014-12-06

    ej medlem längre
Underbar tanke.
2014-12-06

  Anya VIP
hahaha Jaa vilken enkel men ändå komplicerad mening. Tänk om vi istället för pengar och prylar insåg att en vän är så värdefull.
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP