Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärleken bröt igenom

 

Han

vandrade in

i mina egna sånger

 

Korsade

mina privata tankar

 

Jag tror

att det blöder

där kärleken

bröt igenom

 

I röda rännilar

mot gemensamma forsar

som brusar ystert

runt våra hjärtan




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-12-07 19:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2014-12-12

  Lärling
Gillar!
2014-12-09

  Rozsi.kovacs
En vacker viktig text
2014-12-09

    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat..
2014-12-09

    Birgersdotter VIP
Han vandrade in i mina egna sånger..det säger allt.Mycket fint och kärleksfullt.
2014-12-09

    ej medlem längre
Vackra ord brusar ur din fina text som värmer gott..
2014-12-08

  Lars Hedlin
Orden ger en känsla av längtan....
2014-12-08

  Bo Himmelsbåge
Så är det...! Kärleken brusande forsar är svåra att stå emot...
Fint och poetiskt beskrivet!
2014-12-08

  Angel of love
Så jätte fint skrivet. <3
2014-12-08

    ej medlem längre
Vackra ord !!!
2014-12-07

  Stefan Höglund
Mycket fin kärleks förklaring.
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP