Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEXT ATT FUNDERA PÅ






Han blottade sig i parken

Böterna skulle fastställas


Vägrade uppge sin inkomst

Ansåg att det var en privatsak




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-12-08 09:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, vad är privat och vad är det inte...
det kan man nog fundera länge på...
2014-12-10

  Valter Örn VIP
Dubbelnaturer finns inom alla områden i samhället; gör,säger eller lovar något, men utfallet blir något helt annat.
En "privatsak" kan ju tas som intäkt till att göra vad som helst och gå ut över andras integritet.

2014-12-09

  Angel of love
Bra förmedlat.
2014-12-09

  bittemi VIP
Innebörden i orden kan verkligen betyda olika. Bra skrivet
2014-12-09

  Marianne Räf
Patetiskt av honom!
Har själv drabbats av en sådan,
en gång! Det var bara hemskt.
Värre än man kanske kan tro!
2014-12-08

    Dan Myrbeck
Ändrar radikalt bilden av vad som är mest privat!
2014-12-08

  Respons VIP
Vad är privat och vad är offentligt? Det finns uppenbarligen olika åsikter om det. Bra formulerat!
2014-12-08

  Lars Hedlin
Precis! Bra belyst!
2014-12-08

    ej medlem längre
Du sätter som alltid fingret på det väsentliga, ruskar om och får oss att tänka till.
2014-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Private parts, men inte här. Pengar vägde tydligen mera i handen. Jättebra tänkvärd text!
2014-12-08

  Anya VIP
Men så suveränt... Jaa det är verkligen olika vad vi tycker är en privatsak. Jag ler i detta tragiska...
2014-12-08

  louisegirl
Ja hur det kan va..
Bra förmedlat!
2014-12-08

  Ljusletaren
Tänkvärt vad som är privat eller inte ;.)
/kram
2014-12-08

  Stefan Albrektsson
Avsnoppande mästerskap i inkonsekvens...
2014-12-08

    ej medlem längre
Ja vad som är privat för mig är kanske inte privat för dig:) och tvärtom..
2014-12-08

  Veven
Underbart om vad som är privat!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP