Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom alla broar

 

Du bor 

i ett land

av minnen

 

Bortom alla broar

 

Jag ska försöka

att bygga

en bro

som leder fram

 

Det måste gå

 

För du tog de

finaste minnena

med dig

när du for

 

och lämnade 

avskedet kvar

till mitt hjärta

 

Jag kommer alltid att känna det...

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-28 06:10



Bookmark and Share


  ULJO
En mycket fin text som berör mig mycket
2015-01-09

  agneta pichler
Minnen dem vackraste
Trots smärtan i detsamma
2015-01-08

  anits VIP
En mycket fin dikt som berör!
2015-01-02

  Bo Himmelsbåge
En fin dikt om att bygga en bro...
bortom broarnas bro...
för att återknyta kontakten...
Härligt!
2014-12-29

  Lars Hedlin
Gillar denna mycket! :)
2014-12-28

  Ronny Berk
en bro, väl byggd av ord och meningar, ja !
2014-12-28

  Respons VIP
Att bygga en bro till landet bortom alla broar. En fin kärlekshandling och en fin dikt!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP