Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns ljus på botten

 

Jag har färdats genom livet

på tidens snabba pilar

 

Alldeles för länge

riktade jag blicken

mot färdriktningen

 

Vad jag inte förstod

var att framtiden

ännu inte finns

 

När jag nu tittar

i backspegeln

 

Förstår jag vad jag missat

 

Jag kan skymta botten

på sprickan i mitt liv

 

Det fanns ljus där nere...

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-18 20:36



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart skrivet med fint budskap
2015-01-26

  Angel of love
Så vackert och tänkvärt skrivet.
2015-01-26

  agneta pichler
Tänkvärda ord
Om att inte springa
Så snabbt genom livet
2015-01-22

  Bo Himmelsbåge
Grattis, till uppmärksamheten, vännen!
2015-01-22

  anits VIP
En mycket vacker dikt, tycker mycket om slutet, det fanns ljus där nere......
2015-01-21

  Bo Himmelsbåge
Härlig dikt...
med hissnande liknelser...
"Jag kan skymta botten
på sprickan av mitt liv...
Det finns ljus där ner..."
2015-01-20

  Lars Hedlin
Helt underbart framfört! Gillas mycket! :) kram
2015-01-20

  Carl Mikael Fäldt
En stor applåd till detta stycke välskrift vill jag nu frambringa!


2015-01-19

  bumerang
Ja ljuset man föds med är vägledande.
I backspegeln lyser det klarare.
Tack och lov.
Fint beskrivet.
2015-01-18

    Lars J
"Jag kan skymta botten

på sprickan i mitt liv



Det fanns ljus där nere..."

Mycket bra diktat!
2015-01-18

    ej medlem längre
Alla bör vi stanna upp ibland och reflektera - du skriver fint..
2015-01-18

  Ronny Berk
uttrycker framtids förhoppningar, den poesin ...
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP