Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En färglös stund

 

Världen

var färglös 

en stund

i dag

 

Som om

allt det vackra

hade vissnat ner

 

Då tog vi fram

de svåra sångerna

och upplevde

det sinnena tog in

 

Som ett barns 

gråt i natten

visade känslorna

oss vår hjälplöshet

 

Nu har spåren

i våra hjärtan

bildat nya mönster

 

i kärlekens 

djupröda nyans

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-26 02:22



Bookmark and Share


  ULJO
Briljant skaldat
2015-01-26

  Angel of love
Väldigt vackert skrivet.
2015-01-26

  Teija Majava VIP
Vackert! :)
2015-01-26

  anits VIP
Underbar poesi!
2015-01-26

  Lars Hedlin
Mycket fint framfört :)
2015-01-26

  agneta pichler
Vackert
2015-01-26

    ej medlem längre
Jättefint skrivet..
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP