Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogen-

jag tänker på granar
och barr
på marken
och rötterna
längs stigen
längs blåbärssnåren

jag tänker på himlen
och hur doften känns
fyller bröstkorg
och alla sinnen

jag tänker på fågelkvittret
fyller hjärna
och blodomloppet
huden på kinderna
för snart är det mars,
sen april
maj juni juli augusti




Fri vers av liljekon_walj
Läst 308 gånger
Publicerad 2015-02-09 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liljekon_walj