Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


När oskyldiga nakna armar blir till blå



Oskyldigt beige blir till blå

Tidigare felfria vrister blir till rött

Är det då tanken att vi ska vända ansiktet upp mot himlen och tacka gud

Tacka vår herre för dessa test som har utsätter oss för




Bunden vers (Annat versmått) av JonnaAuritah
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-12 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonnaAuritah
JonnaAuritah