Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slappa, slappa o slappa ! Copyrighten : Soligajag_1


Ledighetens sötma!

Denna vecka fylls alla stadens oaser utav surr och bus!
Trippande fötter och nyfikna ögon, stillar sitt begär med
en godsak som mättar dig för stunden.

Familjer samlas i stora klasar, skrattar så gott i varandras sällskap.
Dem får mig att le med hela ansiktet och så att mitt hjärta smälter
av beundran.

Jag far mellan borden som en tätting, ger några ett extra ögonkast
och erbjuder en påtår!
Dem stannar upp i sitt samtal och utbrister: Tack tack!!
Vilken underbar service!!

Jag njuter så av denna härliga storm av goa och varma ansikten
som jag inte kan sluta iaktta!
Detta är mitt kall!! Jag njuter och njuter , kan inte få nog!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-23 07:07



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Härlig dikt om din vardag. Bravo!
2015-02-23

  ResenärGenomLivet
Kan inte låta bli att le...underbar känsla i dina ord...
2015-02-23

  louisegirl
Du delar med din härliga glädje med oss "Tack"
2015-02-23

  Ljusletaren
Ser dig och dina bakverk framför mig, ser hur du ler och hur du bjuder på dig själv. Din glädje och dina bakverk sprider glädje, sanna mina ord. Släng hit en kaka vettja ;.) /kram
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP