Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man lever upp av ljuset ,


Ljuset vi längtat efter

Äntligen har detta vi kallar för ljus kommit till oss,
nu mår jag som en prinsessa och jublar ut min glädje!!
Ljuset är här!!

För , visst är det så att detta ljusfenomen får oss att vakna till liv, mer!!
Jag skuttar upp ur min bädd, skrämmer slag på mina fyrfota vänner
som slumrar intil mig.

Hur kommer det sig att detta runda klot som ser ner på oss från ovan,
göra oss så pigga att vi strålar av glädje??
På denna lilla korta stund jag fingrat på tangenterna har det t.om
ljusnat mer.
Jag ser allt klarare där ute , trädens grenar, fasaden på husen.

Mitt leende blir bredare!!
Känner kroppens tentakler vakna mer och mer , nu vill jag åstadkomma
något som aldrig förr!!

Ni kan ju tänka er hur jag springer !! Har musik i öronen, sjunger o tjoar som en tok!! Ler stort inombords och myser!! Yabadabadoo!!!

Känner ni alla därute i vimlet likadant som jag?




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-25 07:04



Bookmark and Share


  Chorin Raphael
Jaa! Jag känner som du! Och jag tycker att solen är fantastisk som ger oss detta ljus! Tack, du smittar mig med ännu mera ljusglädje! Ha en fin dag...
2015-03-02

  Ljusletaren
Är det din fina bild så skriv ut det :-)
Verkligen en ljus och sprittande fin dikt.
/kram
2015-02-25

  Angel of love
Man blir lika glad och upprymd som du när man läser texten.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP