Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kan jag andas

 

Det var inte

längesedan

som livet

frös fast 

 

och allt syre

blev is

i mina

andetag

 

Jag trodde

att mitt hjärta

hade tystnat

för alltid

 

Men du förlöste

ett nu i taget

 

och tog mig

till en ö

av värme

 

Nu kan jag

andas 

och mitt hjärta

har vuxit

 

Nu slår det för dig

min älskling

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-07 03:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt och mycket fint skaldat!
2015-03-19

  Lars Hedlin
Underbart i känsla .) kram
2015-03-09

  Bo Himmelsbåge
Härlig islossning o hjärtats vår...
den längtar vi alla efter...
Mycket fint!
2015-03-08

  ULJO
Bra där
2015-03-07

  Magica VIP
så fint :)
2015-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP