Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omaka par





De var som två radioapparater

inställda på olika program



Var aldrig

på samma våglängd




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-03-16 10:00



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant personkemin stämmer inte alltid
2015-03-17

    Dan Myrbeck
De två radioapparaterna pratar i munnen på varandra precis som
det omaka paret antagligen gör.
2015-03-17

  Teresia Ridell
Snygg liknelse !
2015-03-17

  Ljusletaren
Humor med allvar ... skickligt ordat!
/kram
2015-03-17

    ej medlem längre
Bara de lyssnar på varandra, så kan det nog fungera, tror jag.
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Usch ja! Vet flera par som detta stämmer in på. Bra skrivet.
2015-03-16

    Birgersdotter VIP
Kul text-så kan det minsann vara-den fick du till bra.
2015-03-16

    ej medlem längre
En ensam tvåsamhet...
2015-03-16

  Lars Hedlin
Bra liknelse...
2015-03-16

    AgnesKenshin
Klockrent!
2015-03-16

    ej medlem längre
vilken cool liknelse
2015-03-16

  Marianne Räf
Så kan det vara! Och, du
fick in en 'knorr', där!
2015-03-16

  Heikki Hellman
Ett träffande sätt att yttra sin åsikt!
2015-03-16

  aol
Så sant bra skrivet, bra framfört,
2015-03-16

  lila fjäderblomman VIP
bra beskrivet...igenkänns
2015-03-16

  louisegirl
Härligt bra skrivet
2015-03-16

  WyS VIP
Många ggr är det så.

Bra!
2015-03-16

  KattenKin VIP
*fniss* Verkligen skön metafor!
2015-03-16

  Rise Little One
Vilken fin metafor är denna <3 Ibland trodde man att man var på samma våglängd vid första ögonkast för att sedan gled isär för en annan uppfattning som kom upp till ytan.
2015-03-16

  bumerang
"Aldrig". Då är det allvarligt
Wasted lifetime??
Eller också inte.
Parallell utveckling.

2015-03-16

    ej medlem längre

Ja..ibland är det så..
& ibland funkar det ändå :)

Fast bra om man har någorlunda samma värderingar..

En text som får mig att fundera..med andra ord : Tänkvärd & rättfram!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP