Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänersborgsbostäders paroll är att skapa trygghet och ge service.


Vänersborgsbostäder/ trygghet och service

 

 

Var idag och tvättade och inget konstigt med det. En fick visserligen städa tvätt- och torkstugan, innan man kunde utföra sitt arbete. Det är väl inget konstigt i sig. För de som tvättar ska städa efter sig och så. Eller kanske är det meningen, att städa först och tvätta sedan. Men i sig inget att orda om.

Det konstiga i sig var, att jag för (femtielfte) gången. Också fick städa, i källar korridoren. Där vaktmästaren ska hålla snyggt, för hyresgästerna, men har inte tid till arbetet.

Visst ja, service! Det var väl vad jag gav och gjorde. Service!

 

Det mest irriterande är förståss. Att det finns ungdomar, som grannar och de är definitivt inte snälla. De anser att de ska få höras. På dagen, på kvällen och också på natten. Och en som är i medelåldern. Behöver vila sig, till och med på dagen, för att orka med. Får inte detta då ungdomarnas leverne. Anses gå före i boendet.

Oja, jag har försökt, med att föra fram klagomål. Sist gjorde jag en polisanmälan. Det har varit ganska tyst ett tag. Men idag har den, som jag gjorde anmälan mot. Börjat igen med att terrorisera, med att spela hög musik. Så hög att det hörs i hela min lägenhet och ut i trapphuset. Ändå sägs det att inget ska höras ut, i trapphuset, för att dörrarna är specialgjorda. De ska hålla inne ljudet.

 

Problemet har blivit att jag kan inte vara i min lägenhet. Som jag betalar hyra för. Och det känns inte tryggt. Då denne har pojkvän och killkompisar, vilka stöttar henne i störningarna.

 

Så parollen tycks inte vara värd någonting. Förutom ett sätt att få in hyresgäster.

 

Om du som läser detta. Vill ha en skötsam person som hyresgäst. Och helst av allt äger lägenheter, i Trollhättan. Ta då gärna kontakt med mig. För jag behöver få ha ett eget liv. Så att jag kan skriva, skaffa trygghet - i form av social gemenskap - och känna trygghet.

Det där med att städa nere i källaren. Det är inget problem, för mig, för det gör jag gärna. Ifall jag får känna mig trygg.

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 13:04



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Låt din brandfackla brinna tills du får tyst i din lägenhet.
Ring din kommuns Störningsjour!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP