Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slösade bort mina resor

 

Jag slösade med mina resor

i mitt sökande efter landet

 

Livet

 

Ändå fann jag bara

det andra sa åt mig

 

Nu när tiden 

öppnat nya vägar

behöver jag inte

fråga mig fram

 

Det land

jag söker känns

där jag själv kan

finna det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-18 20:44



Bookmark and Share


  aol
Underbart just så som man själv känner inlevelse och djup känsla,
2015-03-28

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild!

Underbart när man själv funnit den väg man vill o bör gå!

Målande poetat!
2015-03-19

  Lars Hedlin
Inlevelsefullt och bra! :)
2015-03-19

  Angel of love
Väldigt fin text.
2015-03-19

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skrivet!
2015-03-19

    MichaellQ
Fint skrivet..
2015-03-18

  bumerang
Ja, budskapet vibrerar samstämmigt
med min egen erfarenhet.
Så poetiskt formulerad.
Igenkänning är en härlig känsla.


2015-03-18

  Carl Mikael Fäldt
Frihet!

Underbart gestaltad i din text-tycker jag!
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP