Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm ready for to fade Into my own parade Cast your dancing spell my way I promise to go under it


En Glaskupa


en glaskupa vid din mun
en eld som tänds och släcks
liljor i ditt hår, vita fåglar
i dina händer


en inandning och allt försvinner
en djup suck och rök som flyr
ett paradis på kanten av en krona


du och jag står med ena foten
på stationen och andra på tåget
som kör vidare nedför rälsen


en kvinna som samlar på antikvariat
stirrar på dig som om du vore
ett bord från 1600 talet


men hennes kort är från en annan värld
och gäller inte här




Fri vers av dylanesque
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-20 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag känner igen dina texter
på ngt vis i mig själv
Liljor är mina favoritblommor

:)

2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque