Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lånad bild.


Han som väljer att stanna

Jag är ingen kvinna som tycker om alla dessa regler
vi har i detta land.
Jag kringgår dem på alla sätt jag kan, kan inte låta bli att skratta för mig
själv när vi skulle gå över detta ställe i Stockholm där alla står och väntar
medans det röda ljuset ska slå om till grönt.
Precis när det är på väg att slå om går jag och
' han som väljer att stanna' tittar på mig och höjer armen och pekar
framåt för jag tittar inte som vanligt , så det kommer en bil i säkert
hundrasjuttio kilometer!
Bilen bromsar in med en sådan inbromsning att till och jag tappar
hakan! Vem kliver inte ur bilen om inte min bror och
utbrister:
- Va sjutton ska du ut och göra!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-05 07:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA jisses,,,bra framfört!
2015-04-07

  ResenärGenomLivet
Hihihi...ja, du...som det kan bli...:-)))
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP