Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund med dig

 

En stund med dig

 

Är som 

en soluppgång

över mitt hjärta

 

Men också

ett litet stråk

av saknad

 

För vart tog du vägen

mitt lilla barn?

 

Jag känner så mycket

att mina tankar tystnar

 

Men allting är precis

så som det ska vara

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-07 21:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Kärleksfullt skaldat!
2015-04-22

  Lars Hedlin
UNDERBART!
2015-04-09

    ej medlem längre
Kärlek i varje stavelse..
2015-04-08

  Bo Himmelsbåge
Skön bild av ett litet barn
med underbara blå ögon!

Jaa... tiden kan tyckas gå för fort...
plötsligt är våra barn stora och går sina egna vägar...
men djupt i våra hjärtan lever
de små kvar...
för alltid...

2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP