Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder

 

Min vän

Jag förstår din besvikelse

 

Jag är ledsen att jag inte kunde

hjälpa dig med din tunga börda

 

Men livet har

inte alltid 

älskat mig

 

Du vet det inte

 

Men jag föddes

med ett arv att bära

fyllt med små korn av tvivel

 

och vart enda ett har varit ett hinder ...

 

Jag har varit

så upptagen

med kampen

att jag inte förstod

att jag inte var tvungen

att kämpa 

 

Åren har format och slipat

och de har blivit lättare

 

Jag behöver ingenting

att skylla på längre

 

Livet älskar

äntligen mig!

 

Min vän

Jag finns här för dig 

 

Nu när det

för dig blev för sent..




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-08 12:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sorgligt och berörande skaldat!
2015-04-22

  agneta pichler
mycket vacker i sin sorgsenhet
med ett djup som griper tag..
2015-04-18

  Lars Hedlin
Känsla och ord som berör djupt..kram
2015-04-09

  Carl Mikael Fäldt
Nu har jag försökt skriva vad jag känner för din text-ett antal gånger!

Raderat och skrivit nytt igen!

Jag ämnar vägra radera en gång till!


Din text är ärlig och mycket vacker , den har det där djupet som får läsaren att våga dyka!

Tack för en mycket fin text!
2015-04-09

    ej medlem längre
En text som berör..
2015-04-08

  Angel of love
Smärtan lyser i texten.
2015-04-08

  Alva Johnsson VIP
Smärtsamt och starkt
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP