Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egen fiende

 

Din egen fiende

 

Kan bara vara du

 

Du kan aldrig veta

om någon annan

 

Dina aningar

slår med 

hårda slag

 

och du vet inte

var de landar

 

Så smyg fram

i varsamhet

inom dig själv

 

och med all kärlek

man kan ge ett barn

 

Det blir din gåva

till ditt eget hjärta

 

som även andra

får glädje av...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-14 17:38



Bookmark and Share


  bumerang
Du har så rätt.
Gissa om vi alla behöver
Ta in detta. Om och om igen.
Det är så lätt att glömma.
Bokmärker för att bli påmind.
Och kärleken flödar mellan
Raderna.
2015-04-25

  anits VIP
Så fint och klokt skaldat!
2015-04-22

  Lars Hedlin
Stor innerlig insikt KRAM
2015-04-15

  Carl Mikael Fäldt
Ibland blir även jag stum-hur kan en människa skriva så vackert?

Koltrasten har skönskriften medfödd-men du......har uppenbarligen förvärvat den!

Mellan dina rader finns det goda-eller Gud-om man så vill kalla ,Änglagärningar!
2015-04-15

    ej medlem längre
Just så!
2015-04-14

  ULJO
Håller med Bo nedan
2015-04-14

  Carl Mikael Fäldt
Tack!
2015-04-14

  Bo Himmelsbåge
Så är det ... vi är vår egen fiende...
när vi lärt oss att älska oss själva,
kan vi också älska andra...!
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP