Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har anlänt

Vet ni vem jag talar om
när jag berättar
att Hon tar med sig Den som älskar oss men kommer att döda oss,
om vi inte dödar oss själva

och om jag berättar
att Hon älskar oss
att Hon väcker blommorna

att Hon har höjt sin röst
att Hon har slutat viska

Densomskadödaoss är Hennes sändebud
om Densomskadödaoss inte känns
inte syns
inte talas om
då vet vi att Hon inte är här

jag vill ha Densomskadödaoss här
Jag vill ha Henne här
Jag älskar Henne som Hon älskar oss

Jag talar om våren




Övriga genrer av tamburin
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-04-14 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tamburin
tamburin