Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stressen blir för stor






Stressad av den yttre världen
smyger in i min inre

Min oas
mitt gömställe

Låter tankarna ströva fritt
i sin egen takt

Känslorna komma och gå

Slappnar av
lugn och harmonisk

Tar steget ut





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-04-29 09:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En sådan plats behöver man verkligen i denna stressade värld...mycket fint...
2015-04-30

  KattenKin VIP
Ja det är en oas, tycker synd om dem som inte trivs i eget sällskap!
2015-04-30

  lila fjäderblomman VIP
Fint som en stunds vila i sig själv-behöver vi alla. Blir lugn av att läsa detta.Tack!
2015-04-29

  Hanna Mari Wallin
Helt rätt...många av oss känner säkerligen igen sig här

Tummen Upp!
2015-04-29

    ej medlem längre
Kloka du!
2015-04-29

    Birgersdotter VIP
Bra beskriven.
2015-04-29

  Margareta Wersäll
En "allomfattande" dikt! Uttrycker precis vad man känner i vissa ögonblick! Mycket inkännande dikt!
2015-04-29

  Gunnel Eriksson VIP
Skönt att kunna slappna av.
Många har svårt för det.
Bra formulerat.
2015-04-29

  Teresia Ridell
Skönt..just sådana stunder söker jag mig ner till havet..
2015-04-29

    Dan Myrbeck
Hoppas det blir lyckat!

Jag tycker jag blir stressad av min inre värld, av mina egna krav.
2015-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
frihet till tankeströv och känslogung - så ska det va´----- sen kan du gå! Bra!
2015-04-29

  Lars Hedlin
bra där vännen
2015-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skrivet om din egen vrå, utan stress. Jag har också en.
2015-04-29

  louisegirl
Ja stressen smyger sig in överallt...
Då är det skönt att ta en paus och bara va..
Fint förmedlat!

2015-04-29

  Marianne Räf
Är skönt å ha harmoni i sitt Inre.
Inte minst då Omvärlden är vrång!
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP