Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luta sig tillbaka

 

Kanske är det bara att luta sig tillbaka

och åka med livståget dit det leder

Bara njuta av de vackra vyerna

Blunda eller läsa en god bok när det inte passar

Svårare än så är det ju oftast inte...

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-29 21:39



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
så skönt det låter
2015-05-05

  Bo Himmelsbåge
Jaa... bara relaxa o koppla av... det är skönt ibland...!
2015-05-05

  Carl Mikael Fäldt
Ja--så borde det vara!
2015-04-30

  Lars Hedlin
Bara vara i stunden här och nu...kram <3
2015-04-30

  anits VIP
Mycket klokskap i dina fina rader!
2015-04-29

    ej medlem längre
Så borde det vara, fint skrivet..
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP