Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

Det är i det lilla lilla livet

som den stora lyckan finns

Det finns i all längtan givet

det du har och det du minns

 




Bunden vers av Fem hjärtan VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-02 04:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat tycker mycket om!
2015-05-03

    ej medlem längre
Jättefin..
2015-05-02

  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket!
2015-05-02

  Ronny Berk
vältänkta rader , om livs vara och kunna ...
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP