Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Gryningsfågel

 

Jag vaknade

i den tidiga

gryningen

 

av att en talgoxe

pickade lätt

på fönsterrutan

 

mina kinder

var ännu fuktiga 

efter nattens

dunkla vemod

 

men jag kände

att den

lilla fågeln

 

ville påminna mig

om någonting viktigt

 

kanske det att 

våren anlänt

 

när solens första

morgonstrålar

sökte mitt ansikte

 

blev mina tårar

likt nattens

dagg i gräset 

 

till nyväckt glädje

på min hud

 

och det var en alldeles

underbar känsla

att börja dagen med

 

 

 

 




Övriga genrer av Fem hjärtan VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-04 00:29



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Härlig känsla att börja dagen med ...
ett budskap från Naturen o Skaparen...!
2015-05-08

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2015-05-07

  Lars Hedlin
Så vackert :) kram
2015-05-05

  ULJO
Så enastående fint skrivet
2015-05-04

  bumerang
"Nyväckt glädje" , älskar uttrycket.
Och hela textens väsen
Lyfter mig.
2015-05-04

    ej medlem längre
Makalöst fint skrivet, man blir varm inombords..
2015-05-04

  Angel of love
Åh så underbart fint skrivet.
2015-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP