Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att behöva stå till svars

 

Livet

det vackra sköra

på vår sköna

ensamma ö

 

Så  

omöjligt

att förklara

 

Utom

kanske det

 

Att det är

livets arv

vi kommer att 

förstöra

 

och

att vi 

inför Gud

ska stå till svars

 

Känslan blir

för övermäktig

att bära

 

Jag simmar med barnet

i min tankesjö

 

och vilar

en stund

i psalmen

den kära

 

Tryggare kan ingen vara

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-14 10:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt och mycket fint skaldat!
2015-06-03

  Bo Himmelsbåge
Jag ser Gud som enbart Kärlek,
inte som en domare... visst är det trist om vi lämnar över en skövlad värld till barn o barnbarn och det är dem vi i så fall får stå till svars för...
inte Gud... Han ger istället kraft, ömhet o Kärlek.
2015-05-15

    ej medlem längre
Tänkvärda fina ord..
2015-05-14

  bumerang
Detta är tankar och uttryck
Man möter allt oftare.
Låt oss tänka in ett
Lyckligt framtidsscenario.
Kanske det kunde bidra.
2015-05-14

  ULJO
Mycket fint skriftat
2015-05-14

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din dikt..kram
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP