Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrus

 

Äntligen

springer kärleken 

i den spirande ängen

     

Snart göms vinterns tårar

under ett hav av vita stjärnor 

 

Känn hur det dansar

förväntan i vinden

och hur den

nyvaknade åtrån

stiger i träden

 

Ljuvskör och passionerad

ska hon stå brud

~den sköna solmylledoftande våren

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-16 06:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint du skriver!
2015-06-03

  Ronny Berk
vackert poetat om våren; och med sippor till ...
2015-05-27

  Bo Himmelsbåge
En skön dikt om hur Kärleken o Passionen, sprider sig som vågor av liv genom natur, människor o djur, genom Vårruset!
2015-05-19

  ULJO
Briljant skaldat
2015-05-18

  bumerang
En sån sprittande inlevelse.
Så väl formulerad i återgivning.
En konst i sig.
2015-05-17

  agneta pichler
Så skört
Så vackert
2015-05-16

  Lars Hedlin
Värmande i själ och hjärta :) kram <3
2015-05-16

  stig wikman
UNDERBART
SKRIVET.

kram från dalarna-
2015-05-16

  Carl Mikael Fäldt
Skaldat ur glädjens register!

Mycket trevligt att läsa!
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP