Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalabrien

 

Svalorna 

flyger fram och tillbaka

 

Leker och voltar i luften

 

De borde ha bråttom nu

 

Äggen

har kläckts 

och ungarna är hungriga

 

Fast mat får de

 

Men på Kalabresiskt vis

är inte bostäderna helt klara

 

Piano  Piano

 

Det känns som att hela världen

saktat ner

 

..och tar det Piano Piano

 

Solen kramar om mina bara axlar

och mitt enda bekymmer just nu är... 

 

Funderingar på om jag går upp i vikt

Eller inte...

Av den goda middagen,

jag just nu längtar efter...

 

För god mat blir det

 

Alltid

 

Dock som en lätt sordin i vinden

anas Scillas rytande från havet

och ibland skymtar smärtan

genom ditt vackra leende, ...Kalabrien

 

Kalabrien

 

Du har rört vid

mitt hjärta

och det kommer att bli  väldigt svårt

 

Att lämna dig

 

Men vi ses nog snart igen...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-24 15:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart och så målande skaldat, en ljuvlig dikt!
2015-06-03

  Bo Himmelsbåge
Härligt rofylld bild!

Ett land att längta efter...
Kalbrien... rofylldhetens oas...
piano piano.... att bara gunga stilla
med vågorna o smekas av vinden...
jag längtar redan dit...!
Härligt!
2015-05-29

  Lars Hedlin
Underbart tycker mycket om! :)
2015-05-26

  agneta pichler
Färdas i dina ord

Känner vinden
Havets brus
Härlig mat

Underbar
2015-05-24

  Ronny Berk
så väl tänkt; i bildrik poesi, ja !
2015-05-24

  ULJO
Bra text
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP