Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright : Soligajag_1


Stress och hög ljudnivå

Det är veckans första dag efter Pingsten och ledighet.
Degen skulle fixas, mackorna likaså.
Bullarn kavlades med en rasande fart.

Sedan slogs dörrarna upp.
In väller mormor och morfar med barnbarnen.
Fritids och dagis är stängt på grund av möte.
Cafet blir fullt av gäster som njuter av lasagne eller kanelbulle
och kaffe.
Barnen busar och springer om vartannat,
ser snea blickar från olika håll.

Någon försöker sig med att läsa en bok i all sköns ro men
tar slut sin kopp och lämnar cafet i all hast och suckar. .

Vilken dag!
Jag njuter och tar ett glas kallt vatten och dricker så att det
rinner nerför hakan. .

Hinner knappt ställa ifrån mig glaset förrän nästa gäng kommer.
Tänk om jag visste detta, att dagis och fritids hade stängt. Då skulle jag
bakat en extra stor sats bullar.
Måste uppdatera mig tills nästa gång!!

Nu börjar klockans visare gå åt sjutton noll noll . .
Jag kan pusta ut en stund.
Tar en kopp kaffe med socker i för att få lite enrgi,
kommer samtidigt ihåg att jag inte hunnit äta något.
Tar ett äpple och en banan så får jag i mig något .

Tänker för mig själv att jag ska stanna vid Konsum och
köpa med mig en grillad kyckling och grönsaker från torget.

Njuter av promenaden till torget och sätter mig ner vid
ett Cafe för att pusta ut. .

Vilken dag jag har haft , med underbara barn , barnbarn och andra familje
medlemmar.
Det är härligt att leva!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-26 07:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så fint du berättar om din dag...
2015-05-27

  louisegirl
Underbar livsenergi..
Tack för denna <3
2015-05-26

  Ljusletaren
Attans vad du förmedlar go livsenergi. Inte konstigt att du blev begåvad med en sådan fin familj :-)
Bra ordat/ kram
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP