Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny dag, nytt liv, nya texter


Nytt Liv



Kloka människor, med dumma svar.
Vet allt bäst, och tar ingen protest.

Ett piller är lösningen.
eller kanske två.
Funkar inte de ja då kanske du ska ta fler.

Låt åren gå, och du ska se.
Att livet blir enklare,
När du inte längre kan se.

Kan du känna känslor som med ett sjätte sinne?
Antipsykotiskt du kanske ska testa.

Vi ska nog kunna hjälpa,
Dessa tabletter minskar all din känsla.

Kastas du mellan starka känslor?
Stabiliserande piller vi kan testa.

Du lever för adrenalin och fara?
Du är säkert alldeles för impulsiv och galen.

Fri jag slog mig. Efter år av kamp.
Den kroniska tomheten jag kände försvann.

Att återigen kunna se, le och känna.
Är nästan sjukt.
Att födas pånytt är som en saga.




Fri vers av Miraqulix
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-29 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix