Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En död och en födelse

När hela ditt Jag helt plötsligt går i kras
Allt det där du trodde var så självklart
Är nu förkastligt ohållbart

Jag tycker det är ganska svårt att beskriva
Men jag minns hur det hela implodera
Hur fruktansvärt djurisk jag va
När det endast fanns instinkter kvar

När det verkligen slog mig
Inget kunde vara mer uppenbart
Att det som hade hänt var att jag inte längre fanns kvar
I vilket fall den jag hade trott att jag var

Jag föll samtidigt som jag gick i kras
Jag famlade och svamlade
Jag klöste och sparkade
Jag skrek och jag bet
Men det som hände var att jag inte längre var jag

Har du provat att inte längre vara den du va?
Kan du tänka dig att på en dag inte längre finnas kvar?

Det var ett spännande äventyr
Jag hade betalt för att få åka med
När jag kom fram var det jag som vann

Men resan är långt från klar
Jag ska fortsätta att stiga till något så stjärnklart
Och uppenbart Jag




Fri vers (Fri form) av Miraqulix
Läst 361 gånger
Publicerad 2017-06-23 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix