Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad Bild


Morgonens lyft

Dessa mornar är så upplyftande och värmande.
Man smälter som en glasspinne i ena sekunden ,
och nästa skrattar man så man kiknar.

Dessa mornar förgyller mina dagar med olika
hyss som en rolig historia eller en djup anekdot om livet.

Vi är ett sammansvetsat gäng som bara måste få oss
denna morgonmedicin för att överleva resten av dagen.
Människor ur olika härkomst med spännande berättelser
i bagaget som vi delar med oss till varann.

Till det roliga i detta är att till slut så känner vi någon i våra
bekantskapskreteser.
Har man bott i en och samma stad i hela sitt liv så känner
man någon på ett eller annat sätt, via vänner eller utomstående.

Metron kommer fram på bordet, vi är några astrologi fan
som måste läsa dagens horoskop, så vi vet vad vi 'inte' ska säga
för att inte göra bort oss pä ett eller annat sätt.

Nu skrattar vi som tokar allihopa.
Det är älskling och gullet hit och dit i språket.
Vi önskar varandra en mysig dag och ta det lugnt med
aggressiornerna , andas och räkna till tio. .






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-03 06:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Härligt med en så trevlig morgonstund...
2015-06-03

  Lindha W Gustavsson
En underbar verklighetsskildring - du kan!
2015-06-03

  Lars Hedlin
Tack för att du delar med dig vännen :) kram
2015-06-03

  louisegirl
Underbart och glädjande
Fint berättat
2015-06-03

  Ljusletaren
Underbar morgonsyssla och detta skulle mer många försöka sig på.

Tänk att få gå till jobbet, skolan, familjen, sin egen lya och så vidare med ett stort fina smile på sina läppar.

Du har ordat bra och inlevelserikt och jag hoppas att många tar efter dig och gör på detta vis :-)

/kram
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP