Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande förtroende





Tjatig

Icke så

Bara noga med detaljerna

Ville kolla att vi hade förstått

Om och om igen


Tråkig typ




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-06-05 10:29



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så kan det vara ibland.
Man vill så mycket mer. .
Förändra , vara tillags. . Men ändå inte
2015-06-18

  KattenKin VIP
Man måste hitta ett sätt att få känna sig säker på att budskapet går fram utan övertydlighet som känns dumgörande och förnedrande, vilket verkar svårt för en del!
2015-06-08

  Sommarina VIP
Så är det, omtanke
2015-06-07

  lila fjäderblomman VIP
ja så kan det va...lätt att det blir konflikt här om man är olika.
2015-06-06

  Lars Hedlin
Japp så är det!
2015-06-06

  ResenärGenomLivet
Ja, det kan bli för mycket ibland...
2015-06-06

  Magdalena Eriksson VIP
livet är enda kollande vad någon menade å så fram å tebaka i en evigt jagande svans.
Aj nu bet jag i min!
2015-06-06

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt att kolla.
Lätt att det blir missuppfattningar.
Bra skrivet
2015-06-06

  Ingrid Trolle
tjaatigt
så är det
2015-06-05

  Blomma-Stjärna VIP
jodå - nog känns det igen - jag kan vinkla åt både det alltför vågligt lösliga och åt noggrannhet samt upprepande det ;-( !
2015-06-05

    Birgersdotter VIP
Kan ibland bli lite väl mycket...
2015-06-05

  louisegirl
Känner igen...
Klokord
2015-06-05

  ULJO
Kloka ord från en lika klok kvinna
2015-06-05

    Dan Myrbeck
Ibland blir det för mycket, särskilt om det inte är viktigt.
2015-06-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Känns igen! Är likadan, vad det än gäller!
2015-06-05

  Valter Örn VIP
Känner igen känslan man kan få ibland; då överenskommelser känns lite för lösliga så att man hade velat ha skriftligt på det.
2015-06-05

    ej medlem längre

2015-06-05

    ej medlem längre
Kloka ord.
2015-06-05

    ADI Nehlin
känner igen..väl skaldat
2015-06-05

  Anya VIP
Känner igen mig i noggrannheten. Jag vill trippelkolla när jag gör nått.
2015-06-05

    ej medlem längre
Sså kan det ju vara tyvärr ...
2015-06-05

  Mats Edin VIP
Bra typ
2015-06-05

  Marianne Räf
Där det finnes anledning
till bristande förtroende,
lär man, nog, märka det!
2015-06-05

    ej medlem längre
Så tokigt så, men så kan det vara.
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP