Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright : Hillevi


Min dag idag!!

Idag är det min dag!!
Struntar i detta väder och vind nu,
nu kan ingen ta ifrån mig denna dag .

Jag ska träffa min goa praktikant som
gav Cafet ett extra plus.
Med sin smittande skratt, glädje att ge av sig
själv till trötta och ledsna gäster!!

Idag ska jag njuta och skratta utav hela mitt
hjärta !!
Först får hon en varm glad kram !!
Det behöver vi alla i dessa tider.

Sedan ska vi prata om hur vi fick våra
gäster att skina och le !
Tacka för härlig service och glädje
så deras dag vart ihågkommen.

Livet är så skört så man måste
ta hand om varandra.
Ge kärlek och en pratstund har du alltid
tid med.

Glöm inte bort dem som du håller kär.
Allra minst mor och far, som gett dig skor och kläder,
kärlek och varma kramar som gör dig hel.

Visst, finnas till för alla och envar är inte så lätt,
men en kram och ett leende kostar ingenting.
Endast ditt givande !!

Le och ge någon du möter en kram just idag!!
Massor med varma kramar vill jag skänka er alla ute
i vimlet idag!!





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-06 08:30



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
varmt som solen
2015-06-11

  louisegirl
Så fin och positiv text, blir glad av att läsa den
2015-06-06

  ResenärGenomLivet
Varm och go text...fin uppmaning...
2015-06-06

  Ljusletaren
Goa kramar i retur till min vän som sprider sin glädje så fint/kram
2015-06-06

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-06-06

  Lindha W Gustavsson
Så fint varmt och ömt du skriver. bravo!
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP