Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte att förstå...

 

Att världens kvinnor 

som till naturen

är fysiskt svagare

än män

 

Blir så illa behandlade

 

Av just män!!

  

Obegripligt

 

Jag tror att Guds mening var

att männen skulle beskydda

 

Älska och värna livets moder

 

Älska sin syster 

Älska sin mor 

Älska sin fru

Älska sin dotter

 

Ni män som inte förstår det..

 

Det finns inga ord 

 

Skam...

 

Är bara en början...

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-11 15:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande starkt och bra skaldat om det som är så svårt att förstå hur en del ksn bete sig mot en medmänniska!
2015-06-25

  Heikki Hellman
Det är skandalöst att dina ord beskriver en sanning. Jag skäms för att flickor, kvinnor och alla de svagaste alltid lider orätt. Det är vår uppfostrans resultat. Var och en av oss kan vara initiativtagare i förändring till det bättre!
2015-06-16

  Lars Hedlin
Mycket bra framställt vännen viktigt detta! Finns mäns som slår och slår igen..viktigt att vi andra män tar avstånd från sådan förnedring och visar att det finns bra killar/män också! ..kram
2015-06-12

  Carl Mikael Fäldt
Jag börjar underifrån i din text-Skam är bara början!

Jag är dessutom glad att någon kvinna tar tag i problemet!

Jag tänker/känner mycket inför din text-ämnar bokmärka och läsa igen,
denna ytterst viktiga text!

Tack att jag fick läsa.
2015-06-11

  Bo Himmelsbåge
Det går inte att förstå
den man som använder
handens tyngd till att slå...
Den som är skapad till att
smeka beröra o att leka
det mjuka väna fertila o veka
Den som slår ner Livets ljuva
blomma o pistill
bör skämmas ångra sig
krypa till korset
o tiga still!


2015-06-11

  Angel of love
Så viktigt text, ja det är skam hur män och ibland även kvinnor beter sig mot sin medmänniska <3
2015-06-11

  stig wikman
UNDERBART SKRIVET .

från en man som förstår.

KRAM Å STOR APPLÅD.
2015-06-11

  bumerang
Vackert synliggjort
Det som är det mest
Ofattbara.
2015-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP