Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde vad du menade

 

Stjärnorna

betraktade

mig i natt

 

Som om att

de också förstod

 

Om du hade vetat

hur nakna dina ord var...

 

Hade du sagt dem då?

 

Mitt hjärta har formats

av kärlekens vågor

så jag behöver inga svar...

 

Nu vill jag bara sätta segel

på alla mina soluppgångar

 

och för det behöver jag inte

fråga dig...

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-14 01:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2015-06-25

  Angel of love
Berörande text.
2015-06-18

  Bo Himmelsbåge
Jaa... om man inte får förståelse för Kärlekens vingslag... då är det nog dags att segla vidare...
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP