Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sökte och fann







När jag var ung stod jag ostadigt

sökte svar

funderade på meningen med mitt liv



När jag blev äldre började jag stå stadigt

hittade svaret

det var att ge mitt liv en mening




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-06-17 08:46



Bookmark and Share


  WyS VIP
Precis mitt i prick!
2015-06-22

  Trädskugga
Frågor söker svar och möts
i visdom.
Hoppas att du har lite frågor kvar
ännu :)

Fint!
2015-06-22

  Teresia Ridell
Vist och fint !
2015-06-20

  lila fjäderblomman VIP
Fint!
2015-06-18

  ResenärGenomLivet
Tänkvärt och mycket bra...
2015-06-18

  Stefan Albrektsson
Har funderat mycket på den frågan själv. En del av svaret finns såklart i ditt svar, och samtidigt blir det en cirkel och lite monistiskt, så jag är personligen långt ifrån färdig med frågan - kanske för att jag inte verkar bli klokare med åren, snarare mer komplicerad ; )
Välskriven text med fin parallell uppbyggnad!
2015-06-18

  walborg
Så klokt!
2015-06-17

    Dan Myrbeck
Ett bra svar
på en bra fråga.
2015-06-17

    ej medlem längre
Helt rätt! Allt är olika för alla.
2015-06-17

  Lars Hedlin
Så bra och starkt framfört!
2015-06-17

  Anya VIP
Mycket bra. Håller med till fullo, meningen är att ge livet mening. Tycker mycket om denna.
2015-06-17

  soligajag_1 VIP
Så är det . .
Man blir klokare med åren. ,
men. . Vissa dar 'fastnar ' man i gamla spår!
'Ler o skrattar'
2015-06-17

    ej medlem längre
En färd som slutar lyckligt hemma i dig själv.
2015-06-17

  Marianne Räf
Jag har varit med om samma sak!
Totalt igenkännande ! Tack!
2015-06-17

  Nannie
härligt att vara där
2015-06-17

  Rise Little One
Enkelt svar men det är svårt att uppfylla det ibland ....
2015-06-17

  KattenKin VIP
Skönt att komma dit!
Fint skrivet!
2015-06-17

    ej medlem längre
så är det:)
2015-06-17

  Palett
Med åren kommer insikt ! SÅ bra text detta är, vännen !!
2015-06-17

  Magdalena Eriksson VIP
härligt jag bara glider med i texten.....
ge livet mening själv
ibland lätt ibland ....
2015-06-17

  stig wikman
FINT , MARITA .

KRAM FRÅN STIG.
2015-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Med tiden kommer insikter. Tänkvärd bra text!
2015-06-17

    ej medlem längre
Ja ungdomsåren är vacklande, med åren så förstår man mer, bra skrivet.
2015-06-17

    ej medlem längre
Wow, den
sista meningen en rysare ...
Klok insikt ..
2015-06-17

    ej medlem längre
Man lär och förstår med tiden, och av erfarenheter.
Kloka ord!
2015-06-17

  Klara Ord VIP
Fin text som kan läsas på flera sätt!
2015-06-17

  ali2015
Ju då det är sant men alla svar kan ej besvaras trots att man anstränger sig.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP